ساخت بنا در سال 1317 آغاز شد اما بعد از دو سال به دلیل جنگ جهانی دوم متوقف گردید و در نهایت در سال 1325 با حضور قوامالسلطنه افتتاح شد.
در زمان صدرالاشراف، دومین رییس عدلیه زمان پهلوی، کاخ دادگستری به مناقصه گذاشته شد و به شرکت اشکودا از چکسلواکی واگذار گردید، این بنا از لحاظ موقعیت جغرافیایی از چهار طرف مشرف به خیابانهای اصلی میباشد.
مجسمههای بانوی عدالت اثر استاد ابوالحسن صدیقی که از شاگردان کمالالملک بود و مجسمه انوشیروان دادگر اثر غلامرضا رحیمزاده ارژنگ، مجسمه ساز و پیکرتراش ایرانی زینتبخش این کاخ هستند.
ویژگی های بنا
این بنا در سبک معماری نوکلاسیک و توسط گابریل گورکیان، معمار سرشناس ارمنی، طراحی شدهاست. کاخ دادگستری در زمینی بنا شدهاست که از چهار طرف مشرف به خیابانهای اصلی است.
مجسمههای عظیمی از استادان بزرگ ایرانی زینتبخش این ساختمان است که بانوی عدالت اثر ابوالحسن صدیقی و انوشیروان دادگر اثر غلامرضا رحیمزاده ارژنگ از جمله آنهاست
این بنا در سبک معماری نوکلاسیک و توسط گابریل گورکیان، معمار سرشناس ارمنی، طراحی شده است. کاخ دادگستری در زمینی بنا شده است که از چهار طرف مشرف به خیابانهای اصلی است.
مجسمههای عظیمی از استادان بزرگ ایرانی زینتبخش این ساختمان است که بانوی عدالت اثر ابوالحسن صدیقی و انوشیروان دادگر اثر غلامرضا رحیمزاده ارژنگ از جمله آنهاست.
آدرس:
تهران، خیابان خیام شمالی، روبروی خیابان بهشت