ویزای هندوستان

669 دفعه

ویزای بمبئی هند| ویزای هند


مدارک لازم:
اصل پاسپورت +دو قطعه عكس3×4 جدید+ كپي صفحه اول ودوم شناسنامه + امضاءمسافر در پاسپورت الزامی است بلیط بعداز صدور ویزا صادرگرددفرم سفارت کامل پرگردددر غیراینصورت اقدام نمیگردد.

ویزای دهلی نو هند
مدارک لازم:
اصل پاسپورت +دو قطعه عكس3×4 جدید+ كپي صفحه اول ودوم شناسنامه + امضاءمسافر در پاسپورت الزامی است بلیط بعداز صدور ویزا صادرگرددفرم سفارت کامل پرگردددر غیراینصورت اقدام نمیگردد.
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای فوری هندوستان |  ویزای توریستی(Tourist Visa)
مدارک لازم:
اصل پاسپورت
2 قطعه عکس3*4 جدید
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه
امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.
بلیت بعد از صدور ویزا صادر گردد
فرم سفارت کامل پر گردد در غیر اینصورت اقدام نمیگردد
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز کاری طول می کشد.

ویزای فوری هندوستان | ویزای تجاری(Business Visa )
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
3- شش قطعه عکس
4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

ویزای فوری هندوستان | ویزای دانشجویی(Student Visa)
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
6- شش قطعه عکس
7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

ویزای فوری هندوستان |ویزای تحقیقاتی(Research Visa)
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
6- برنامه سفر
7- دوازده قطعه عکس
معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

ویزای فوری هندوستان |ویزای کنفرانس (Conference Visa)
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
4- معرفی نامه از محل کار در ایران
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

ویزای عادی هندوستان | ویزای توریستی(Tourist Visa)
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی
3- 2 قطعه عکس (فقط 2*2 جدید)
4- کپی صفحه اول و دوم شناسنامه
5-امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.
صدور این ویزا بطور معمول ده روز کاری طول می کشد.

ویزای عادی هندوستان | ویزای تجاری(Business Visa )
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
3- شش قطعه عکس
4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

ویزای عادی هندوستان |ویزای دانشجویی(Student Visa)
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
6- شش قطعه عکس
7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.
معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

ویزای عادی هندوستان | ویزای تحقیقاتی(Research Visa)
مدارک لازم:
1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
6- برنامه سفر
7- دوازده قطعه عکس
معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

ویزای عادی هندوستان | ویزای کنفرانس (Conference Visa)
مدارک لازم:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
4- معرفی نامه از محل کار در ایران
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

 مشخصات سفارتخانه ی هندوستان در ایران جهت اخذ ویزای هندوستان:

آدرس:تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، پلاک 46

تلفن :  22414446 - 22416682

نمابر: 88745557

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید