ویزای برزیل

453 دفعه

ویزای برازیلیا | اخذ ویزای برازیلیا برزیل

مدارک لازم :
اصل پاسپورت +دو قطعه عکس +ترجمه تمام صفحات شناسنامه +گواهی اشتغال به کاربه لاتین+پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه حداقل موجودی 20 میلیون تومان به لاتین + واچر هتل + بلیط رفت و برگشت

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید