آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

مدارک لازم :
اصل پاسپورت + دو قطعه عكس 4*3+ تاییدیه حساب بانک بلاتین مانده (10 میلیون) + گواهی اشتغال به کار + کپی شناسنامه ترجمه شده + واچر هتل و بلیط حضور مسافر جهت مصاحبه در سفارت الزامی میباشد.