موزه جهان نما تهران

5/5
آنچه در مطلب میخوانید:
موزه جهان نما تهران

موزه جهان‌نما در سال ۱۳۵۵ در گوشه جنوب غربی باغ نیاوران و در ضلع غربی کاخ صاحبقرانیه تاسیس شد.
این موزه در ابتدا مکانی بود به منظور نگهداری از هدایایی که به فرح پهلوی اهدا می‌شد و یا آثار هنری که او از کشورهای مختلف خریداری می‌کرد، و در سال ۱۳۷۶ با عنوان موزه جهان‌نما افتتاح شد.

آثار موجود در موزه جهان‌نما به دو بخش هنر پیش از تاریخ و آثار هنرهای تجسمی معاصر تقسیم می‌شوند.

موزه جهان نما تهران
موزه جهان نما تهران

آثار باستانی دوران پیشاکلمبی، سفالینه‌های املش، مفرغ‌های لرستان، هنرهای سرخپوستان آمریکای شمالی که به هزاره اول و دوم پیش از میلاد برمی‌گردد، همچنین اثر مفرغی «پیکره مرد ایستاده» هنر آلبرتو جاکومتی و آثار هنری از تمدن های مصر باستان، تمدن موچه از کشور پرو و … به نمایش درآمده‌اند که مربوط به دوران پیش از میلاد هستند.

موزه جهان نما تهران
موزه جهان نما تهران

در موزه جهان‌نما آثاری از بزرگان هنر قرن بیستم همچون اندی وارهول، پابلو پیکاسو، سالوادور دالی، مارک شاگال، ژرژ براک، آمادئو مودیلیانی، پل گوگن را خواهید دید که در تاریخ هنر مدرن جهان تأثیری ژرف به جای گذاشته‌اند.
و همچنین آثار نفیس هنرمندان ایرانی صاحب سبک همچون پرویز تناولی، حسین زنده رودی، سهراب سپهری، بهمن محصص، لیلی متین دفتری، آیدین آغداشلو، ناصر اویسی، فرامرز پیلارام، جعفر روحبخش، سیراک ملکونیان، ژازه طباطبایی و مش اسماعیل در موزه جهان‌نما به نمایش درآمده‌اند.

موزه جهان نما تهران
موزه جهان نما تهران

عملیات مرمتی و بهینه سازی موزه در پاییز سال ۸۳ آغاز شد، که این تغییرات شامل نوسازی سیستم الکتریکال، طراحی سیستم نورپردازی فایبراپتیک، ساخت ویترین های جدید و تغییر دکوراسیون داخلی می‌شد و اکنون موزه جهان‌نما با استاندارد لازم برای بازدید عموم آزاد است.

آیا این مطلب مفید بود؟

چه امتیازی میدید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد امتیاز: ۰

شما تاکنون به این پست امتیاز ندادید! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخفیف ویژه: با خرید 4 رپورتاژ آگهی، یک رپورتاژ آگهی(1+4) هدیه بگیریدجهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید