موزه فرش رسام عربزاده یکی دیگر از موزههای تهران است. رسام عرب زاده در سال ۱۳۴۵ اولین نمایشگاه از فرش ها و طراحی خود را در کارگاه خصوصی خود برپا می کند و در سال ۱۳۵۲ در خانه آفتاب و در سال ۱۳۵۳ در انستیتو گوته، دوستداران فرش شاهد ابتکارات وی در عرصه بافت و طرحهای نوین وی میشوند.
رسام عربزاده در ایران و سایر کشورها، به عنوان یکی از برجسته ترین و پرآوازه ترین طراحان فرش ایرانی شناخته می شود که در رشته های نقاشی، مینیاتور و مجسمه سازی نیز فعالیت داشت. یکی از معروفترین آثار استاد، فرش شاهنامه است.عرب زاده با آثار خود بافت پرتره ها، تصاویر بناهای تاریخی، طرح های مینیاتوری را ترویج نمود. از ابتکارات وی، بافت آرم شرکت های تجاری و گره آویز در بافت قالی است.
آغاز کار جدی در کارشناسی و انتخاب فرش های نفیس رسام عرب زاده در سال ۱۳۵۶ با برگزاری موزه ی فرش انجام شد. ایشان در اغلب سمینار ها و گردهمایی ها هم در داخل و هم در خارج از کشور شرکت می نمود که از مهمترین آنها باید به سمیناری که در شهر بن آلمان برگزار شد و با نظریههای سودمندی در زمینه رنگرزی و لزوم استفاده از رنگهای گیاهی، رفوگری و بافت فرش، بسیاری از دوستداران فرش را مورد تأثیر و تشویق گفتههای خویش قرار میدهد.
در نهایتموزه ی فرش عرب زاده در سال ۱۳۷۳ توسط بنیاد فرهنگی و هنری فرش رسام عربزاده و همکاری شهرداری تهران تأسیس میشود و رسام عرب زاده ۶۶ قطعه فرش اصیل ایرانی که اغلب از کارهای خود بوده را به این مجموعه هدیه نمود که در معرض دید عموم قرار گرفت.
در حال حاضر بنیاد فرهنگی و هنری فرش رسام عربزاده دربر گیرنده موزه فرش و آموزشگاه فرشبافی است. این مرکز با برپایی کارگاههای قالیبافی و تعلیم این صنعت اصیل و پرارزش ایرانی توسط دخترش ژیلا عرب زاده که راه پدر را ادامه می دهد، گامی مؤثر در تعلیم و رواج فرش ایرانی برداشت و اکنون موزه فرش رسام زاده در زمینه فروش فرش، آموزشگاه قالیبافی و کلیه گرایش های فرش فعال است.
برای مشاهده ی آثار نفیس و زیبای این موزه حتما سری به آنجا بزنید آدرس : خیابان پاسداران، بوستان یکم (شهید زمردیان) پلاک ۶