بهار، فصل طبیعت گردی است ودشت لار یکی از مقاصد طبیعت گردی در این فصل می باشد.دشت لار با چشم انداز قله دماوند، یکی از بزرگترین و زیباترین دشت ها و پارک های ملی در ایران است. منطقه حفاظت شده لار با وسعتی حدود ۷۳۵۰۰ هکتار در دامنه جنوبی رشته کوه های البرز بین استان های تهران و مازندران واقع شده است. دشت لار با وجود چشم اندازهای بسیار زیبا، زیستگاه های امن در دو سوی این دره زیبا، چشمه ها و رودخانه های پر آب طراوت و جذابیت این منطقه را دو چندان کرده است. همچنین وجود دریاچه سد لار با آب فیروزه ای و زیبای خود چشمان هر بیننده ای را می نوازد و آرامش این آب غیر قابل توصیف است.
دشت لار از گذشته به دلیل خوش آب و هوایی محل اردوگاههای پادشاهان در فصل گرما بوده است. این منطقه در سال ۵۴ به پارک ملی تبدیل شد و از سال ۶۱ طبق مصوبه شورای عالی حفاظت محیط زیست به عنوان منطقه حفاظت شده اداره می شود و از سال ۷۰ بعضی از مناطق آن برای شکار و تیر اندازی ممنوع اعلام شد.
دشت لار شامل دو اکو سیستم کوهستانی و آبی است. این منطقه دارای انواع گونه های گیاهی و جانوری است که ماهی قزل آلای خالدار، از نادرترین گونه های آبزی جهان است و بر اهمیت این پارک افزوده است. همچنین این منطقه با ۴۵۰ گونه گیاهی نادر و ۱۵۰ گونه جانوری یک گنجینه طبیعی به حساب میآید. دشت لار معروف به دشت شقایقها است، این منطقه در بهار پر از گلهای شقایق میشود و این مسئله خودش یکی از جاذبههای گردشگری این منطقه به شمار میآید. همچنین وجود سد خاکی لار این منطقه را به یکی از مناطق اصلی ماهیگیری در نزدیکی تهران تبدیل کرده است.
علاقه مندان ورزش ماهیگیری با کسب پروانه ویژه صید روزانه که در واحد های محیط زیست قوشخانه، پلور و دلیچای صادر می شود، می توانند به صید ماهی بپردازند. فصل مجاز صید ماهی معمولا از اول خرداد ماه هر سال آغاز و تا شهریور ادامه می یابد. همه ساله تعداد زیادی از گردشگران برای طبیعت گردی، دوچرخه سواری، ماهیگیری و تفریح به پارک ملی لار میروند و خاطره سفری خوش و دلپذیر در منطقهای زیبا و خوش آب و هوا را با خود به یادگار می آورند.
مسیر دسترسی به دشت لار:
از جاده آبعلی (تهران به سمت آمل) در داخل شهر پلور منشعب میشود. این مسیر از سه راهی پلور تا پست ورودی پاسگاه محیط بانی دلیچای (ورودی شرقی پارک ملی لار) امتداد یافته و دسترسی به پارک ملی لار را از طریق جاده آسفالته، ممکن میسازد.