دریاچه کیو در کنار پارکی با همین نام در شمال غرب شهر خرم آباد قرار دارد. دریاچه کیو با مساحت ۷ هکتار و عمق بین ۳ تا ۷ متر می باشد و زیبایی خاصی به شهر بخشیده است.این دریاچه یکی از ارزش های توریستی درون شهری است و همچنین زیستگاهی مناسب برای جانوران آبزی و پرندگان بومی و مهاجر است. دریاچه کیو بعد از قلعه تاریخی فلکالافلاک پربازدیدترین اثر تفریحی طبیعی خرمآباد میباشد.
دریاچه فصلی و طبیعی کیو خرمآباد یکی از منحصربه فردترین و زیباترین دریاچههای خود جوش استان لرستان و غرب کشور است. کلمه «کیو» در گویش لری خرم آبادی به معنی رنگ کبود و نیلی است و علت نامگذاری آن به دلیل آب زلال این دریاچه و و وجود گونههای گیاهی در آن رنگ کبودی را به خود میگیرد. آب دریاچه کیو از سرچشمههای موجود در مخملکوه از طریق چشمههای کف دریاچه تامین میشود و به لحاظ ویژگی های خاص خود می تواند به عنوان یکی از مراکز جذب توریست تبدیل شود. در کنار این دریاچه امکانات تفریحی، شهربازی و چشم انداز زیبایی وجود دارد.
دریاچه کیو، نگین فیروزهایرنگ شهر خرمآباد با چشماندازی زیبا و دیدنی به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری و تفریحی استان لرستان است، در طول فصل بهار و تابستان پذیرای صدها مسافر و گردشگر از نقاط مختلف کشور است. این دریاچه مکان زیبایی برای تفریح خانوادهها و جوانان برای قایقسواری و انجام ورزشهای آبی است. آغاز ساخت دریاچه کیو خرمآباد به سال ۱۳۵۲ برمیگردد. دریاچه کیو خرمآباد از جاذبههای زیبای این شهر در سالهای نخست دهه ۵۰ دوران شهرداری مرحوم علیمحمد ساکی ساخته شد.
این دریاچه علاوه بر زیباییهای چشمگیر، زیستگاهی مناسب برای جانوران آبزی و پرندگان بومی و مهاجر نیز است، دریاچه کیو برای مردم شهر خرمآباد بیشتر از یک دریاچه فصلی اهمیت دارد، این دریاچه با تاریخ، فرهنگ و سرزندگی این شهر گره خورده است.
این دریاچه طبیعی به طور معمول همه ساله در فصل پاییز خشک شده و در پایان فصل زمستان به صورت طبیعی و خودجوش پرآب میشود.آب سرچشمه دائمی گلستان که در زیر قلعه فلک الافلاک قرار دارد، را به منظور دائمی کردن دریاچه کیو انتقال داده است.