ویتنام

 ویزای ویتنام مدارک لازم:اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4*6 + کپی کارت ملی ترجمه شده پشت و رو + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم ترجمه شده + گواهی اشتغال به کار ترجمه شده

لینک های ویژه