ویزای ویتنام

883 دفعه

اخذ ویزای ویتنام | ویزای ویتنام


 مدارک لازم جهت اخذ ویزای ویتنام:

  • اصل پاسپورت 
  • دو قطعه عکس 4*6 
  • کپی کارت ملی ترجمه شده پشت و رو 
  • کپی شناسنامه صفحه اول و دوم ترجمه شده 
  • گواهی اشتغال به کار ترجمه شده
  • پرینت 3 ماهه گردش حساب به لاتین 
  • حد اقل موجودی 10 میلیون تومان و مشخصات فردی.

 مشخصات سفارتخانه ی ویتنام در ایران جهت اخذ ویزای ویتنام:

آدرس: تهران، زعفرانیه، خیابان اعجازی (آصف)، نبش خیابان برزو، پلاک 54

تلفن : 22411670

نمابر: 22416045