ویزای قبرس

912 دفعه

 اخذ ویزای قبرس جنوبی | ویزای قبرس جنوبی

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای قبرس جنوبی :

  1. اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
  2. دو قطعه عکس 4*6، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
  3. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
  4. پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز
  5. کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن
  6. گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن
  7. تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس
  8. گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود)
  9. بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی

 مشخصات سفارتخانه ی قبرس در ایران جهت اخذ ویزای قبرس:

آدرس: تهران، میدان تجریش، خیابان دزاشیب، خیابان کریمی، پلاک 328

تلفن :  22201240 - 22219842

نمابر: 22219843