ویزای تایلند

785 دفعه

ویزا پوکت تایلند | ویزای تایلند

عادی سینگل تایلند : قیمت صدور ویزا 40 یورو و مدت زمان آن 4 روز کاری می باشد.

ویزای 6 ماهه مولتی پل تایلند : قیمت صدور ویزا 150 یورو و مدت زمان آن 4 روز کاری می باشد.

اخذ ویزای تایلند از طریق سفارت تایلند صورت میگیرد و در دو نوع توریستی و تجاری صادر می شود.
ویزای توریستی تایلند به صورت یکبار ورود و دو بار ورود صادر می شود ویزای یکبار ورود 3 ماه اعتبار ورود دارد که مسافر از زمان ورود 58 روز میتواند در کشور میزبان اقامت داشته باشد ویزای 2 بار ورود 6 ماه اعتبار دارد که مسافر می تواند دو بار ورود کند و در هر بار 58 روز اقامت داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تایلند :

  1. اصل پاسپورت
  2. یک قطعه عکس رنگی
  3. کپی شناسنامه + کپی کارت ملی
  4. کپی بلیط +آدرس +شغل و شماره تلفن مسافر
  5. اصل پرینت گردش مالی یکماهه با تایید و مهر بانک (سرپرست خانواده)
  6. بلیط و واچر هتل
  7. دریافت فرم جهت اخذ ویزای تایلند

 مشخصات سفارتخانه ی تایلند در ایران جهت اخذ ویزای تایلند:

آدرس: تهران، خیابان بهارستان، خیابان استقلال، پلاک 4

تلفن :  77531433 - 77537708

نمابر: 77532022

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید