ویزای بلاروس

402 دفعه

ویزای مینسک | اخذ ویزای مینسک بلاروس

مدارک لازم :
اصل پاسپورت+دو قطعه عکس 4×6 + رزرو بلیط + گواهی اشتغال به کار به لاتین +چک ضمانت پنج میلیون تومانی + ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میشود .

ویزای بلاروس | ویزای توریستی و تجاری بلاروس

مدارک لازم :

اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 6*4+ رزرو بلیت+گواهی اشتغال به کار به لاتین+چک ضمانت پنج میلیون تومانی+ویزا طبق بلیط صادر میگردد

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید