ویزای اوکراین

1222 دفعه

 ویزای توریستی اکراین | ویزای اوکراین

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اوکراین:

 

1- اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار.

2- 2  قطعه عکس رنگی تمام رخ 3 در 4 با زمینه سفید که با عکس پاسپورت یکی نباشد.

3 - گواهی شغلی
پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی
وکال : پروانه وکالت
مشاغل دولتی : حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال،سمت و میزان حقوق دریافتی
بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی
مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق
در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب،آخرین اگهی تغییرات
معلمان ، اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق
دانش آموزان ، دانشجویان : اصل نامه اشتغال به تحصیل جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند،علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ،ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد

 4- کپی تمام صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی در اندازه واقعی و هر کدام در یک صفحه A4 باشد.

5 - پرینت بانکی با حداقل مانده حساب 150.000.000 ریال برای هر نفر (برای هر نفر پرینت یا تمکن مالی با مهر و امضا بانک برای هر نفر الزامی می باشد ). توضیحات تکمیلی :سرپرست خانواده می تواند برای کلیه اعضا خانواده اصل این پرینت را قرارد دهد.

6 - چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 200.000.000 ریال به ازای هر نفر ( پس از بررسی مدارک)

7 - پر کردن فرم سفارت و مشخصات فردی

 مشخصات سفارتخانه ی اوکران در ایران جهت اخذ ویزای اوکراین:

آدرس:  تهران، خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک10

تلفن :  22397292