ویزای اکراین

392 دفعه

 ویزای توریستی اکراین | ویزای اوکراین

مدارک لازم :
اصل پاسپورت + دو قطعه عكس 4*6 + گواهی حساب بانکی به لاتین مبلغ 15 میلیون تومانی+گواهی اشتغال به کار ترجمه شده+کپی شناسنامه صفحه اول و دوم+رزرو بلیت+مصاحبه+چک ضمانت 10 میلیون تومانی

ویزای کیف | اخذ ویزای کیف اوکراین

مدارک لازم :
اصل پاسپورت +دو قطعه عكس3*4 +گواهی حساب بانکی به لاتین مبلغ 15 میلیون تومان +گواهی اشتغال بکار ترجمه شده + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم +رزرو بلیت + مصاحبه+چک ضمانت 20 میلیون تومانی

ویزا و انواع آن
ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید
به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.