ویزای آذربایجان

434 دفعه

ویزای یکساله آذربایجان اقامت 6 ماه | اخذ ویزای یکساله باکو اقامت 180 روز

مدارک لازم :
اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد

در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی 

ویزای یکساله آذربایجان اقامت 4 ماه | اخذ ویزای باکو اقامت 120 روز

مدارک لازم :
اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای یک ساله آذربایجان اقامت 3 ماه | اخذ ویزای یکساله باکو اقامت 90 روز

مدارک لازم :

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای تحصیلی آذربایجان | اخذ ویزای تحصیلی باکو

مدارک لازم :

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای آذربایجان در آستارا | اخذ ویزای باکو در آستارا

مدارک لازم :

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای فوری نخجوان

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای ترانزیت آذربایجان | ویزای آذربایجان

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس+ ویزای مقصد
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای یکساله باکو | ویزای یکساله آذربایجان

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای فوری باکو | ویزای فوری یکروزه باکو

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای باکو | ویزای عادی باکو

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای آذربایجان | ارزان قیمت

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

ویزای آذربایجان | سه ماهه | دو بار تردد

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنادر صورتی که اقامت در کشور اذربایجان بیش از 3روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر در دفاتر اسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد.
در صورت داشتن همراه یک قطعه عکس+در خواست کتبی(رایگان)

ویزای سه ماهه آذربایجان | یکبار تردد | دو بار تردد

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنادر صورتی که اقامت در کشور اذربایجان بیش از 3روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر در دفاتر اسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد.
در صورت داشتن همراه یک قطعه عکس+در خواست کتبی(رایگان)

ویزای فوری آذربایجان | ویزای آذربایجان یک روزه

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنادر صورتی که اقامت در کشور اذربایجان بیش از 3روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر در دفاتر اسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد.
در صورت داشتن همراه یک قطعه عکس+در خواست کتبی(رایگان)

ویزای آذربایجان | ویزای عادی آذربایجان

مدارک لازم :

اصل پاسپورت +یک قطعه عكس

ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد
در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی