آذربایجان

ویزای یکساله آذربایجان اقامت 6 ماه | اخذ ویزای یکساله باکو اقامت 180 روز

مدارک لازم :
اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد